Yüzlerce Gizli Kamera Çeşitleri İle Hizmetinizdeyiz
Bizi Takip Edin:

Ucuz ortam dinleme cihazları

Ucuz ortam dinleme cihazları internet aracılığı ile sizlerin görme ve inceleyerek alma şansınızı sunuyoruz. İstediğiniz model ve çeşitle sizi buluşturuyoruz. En kaliteli ve en uygun fiyatlarla artık karşınızdayız. Eviniz de, iş yerinizde, arabanızda daha doğrusu siz nerede isterseniz orada kullanma şansını yakalayacaksınız. Her geçen gün daha da ileri taşıdığımız teknolojiyle birlikte ürünlerimizi de talepler doğrultusunda sizlerin memnuniyeti karşısında daha da ileriye taşıdık. Hiçbir şekilde kendini belli etmeyen cihazlarımız kalem, böcek gibi hatta daha da ufacık hale getirdiğimiz ürünlerimizi görmenizi isteriz.

Devamını Oku...


Dinleme Cihazları ile ilgili Güven Sorununa Son

Sevdiklerinizin hiç sizden habersiz ne yaptığını merak ettiniz mi?ya da elamanlarınızın sizden gizli ne yaptıklarını? Şüphe insanı öldürmeyen ama insanın içini kemiren en büyük zehirdir.  İşte bu yüzden dinleme cihazları derdinize derman olmak için keşfedildi. Sese duyarlı sensöru ile ortamda ki en ufak sesleri bile kaydeden bu cihazlar size oldukça yararlı olacaktır. Süper mini boylarla istediğiniz her alanda kullanmanızı sağlayacak bu küçük ama işlevsel cihazlar sayesinde merakınızı yeneceksiniz.  Telefon dinleme ve böcekler sayesinde hiçbir ayrıntıyı kaçırmayacaksınız. Peki, bunların çalışma sistemleri nasıl? Dinleme cihazını aldığınız zaman aktif hale getirmek için öncelikle herhangi bir operatörden bir sim kart almalısınız. Daha sonra dinleme cihazınızdaki sim kart yuvasına yerleştirip kendi numaranızdan arama yaparak cihazın sim kartı tanımasını beklemelisiniz. Bu tanımanın nasıl olduğuna gelecek olursak cihaz üzerinde yer alan ışıkların sim kart tanındığı anda bir defalığına mahsus 1-3 sn. aralıkla yanıp sönmesi ile anlaşılacaktır. Sim kart tanındıktan sonra cihaz kayıt yapmaya başlar ve sizde ortamı dinlemeye başlamış olursunuz. Her şey bittikten sonra bile ortamda var olan en küçük seste sizi geri arayarak olaylardan habersiz kalmamanızı sağlar.

Devamını Oku...


SES DİNLEME CİHAZI

Modern çağın getirdiği en gelişmiş ürünlerden biridir gizli ses dinleme cihazı. Birçok tercihi ile dilediğiniz yerde kullanma özelliği sunmaktadır. Ses dinleme cihazlarının kullanım amacı ise isminden de anlaşılacağı üzere konuşmaların ve seslerin dinlenmesidir. Ses dinleme cihazı fiyat olarak da oldukça uygun olması dolayısı ile herkesin rahat kullanımı için tasarlanmıştır. Ses dinleme cihazları ile uyumakta olan bebeğinizin uyandığını başka bir odadan da takip edebilir, nerede olduğunu merak ettiğiniz sevgilinizin kimlerle birlikte olduğunu hiçbir aracıya ihtiyaç duymadan nerede ve kiminle birlikte olduğunu tespit edebilirsiniz.

Devamını Oku...


Casus Dinleme Cihazı Çeşitleri

Dinleme cihazları ile alakalı araştırma yapan insanların büyük bir kısmının aklında yer eden soru işaretlerinin başında cihazların dışarıdan bakıldığı zaman herhangi bir şekilde belli olmaması gelmekte. Çünkü insanların ilk bakışta görülebilecek olan şeyler ne yazık ki casus dinleme cihazının istenildiği gibi başarılı sonuçlar elde etmesinin önüne geçmiş olacaktır. Şimdilerde ise artık en kaliteli cihazlar üretilmekte ve bunun sonucunda da dışarıdan bakıldığı zaman bu konuda en iyi bilgiye sahip olan insanların bile göremeyecekleri kadar iyi bir şekilde hazırlanmaktadır. Dolayısıyla insanlar akıllarında herhangi bir soru işareti kalmadan istedikleri casus dinleme cihazlarını satın alarak kolaylıkla bu işlemi gerçekleştirebiliyorlar.

Devamını Oku...


Kullanışlı Priz Dinleme Cihazları

Kullanışlı Priz Dinleme Cihazları

Dinleme cihazı kullanmak son dönemlerde insanların hakkında en fazla araştırma yaptığı konulardan bir tanesi olarak ön plana çıkıyor. Çünkü pek çok yerde insanların olan biteni öğrenmek adına gizli dinleme cihazları kullanması gerekiyor. Ancak bu tarz cihazların mutlaka kaliteli ve konusunda uzman kişiler tarafından hazırlanması ve bilinçli bir şekilde kullanılması önemli. Bilinçsizce yapılacak kullanımlar kişilere ciddi anlamda sorunlar çıkartabilecektir. Son zamanlarda bu tarz dinleme cihazlarının kullanımının artmaya başlaması sonrasında ise onlarca farklı modelde cihaz insanların beğenisine sunuldu. Kişilerin bu konuda yapmaları gereken tek şey ise bu cihazları nerede kullanacaklarsa ona uygun modeller içinden doğru seçimi yapmaları gerekiyor. Priz dinleme cihazı modeli de şimdilerin gözde modellerinden bir tanesi.

Devamını Oku...


İstenilen Her Ortam Dinlenebilir

Son zamanlarda en çok rağbet gören ürünlerden birisi de ortam dinleme cihazlarıdır. Bu cihazlar sayesinde istediğiniz her alanda ne olup bittiğini neler konuşulduğunu öğrenebilmeniz sağlanmaktadır. 
Cihazların kullanım alanları oldukça fazladır. Herhangi bir eşyaya yerleştirip, dinlenmek istenen odaya o eşyayı koymak yeterlidir

Devamını Oku...


Aramızda Kalsın

Merak bu dünya üzerindeki en masumane olmasa da en karşı koyulmaz duygudur. Merakımızı gidermek için ise türlü türlü işlere kalkışırız. Teknolojinin de gelişmesi ile beraber merakımızı gidermek için birçok yol bizler için açıldı. Gizli kameralar, böcekler ve gizli dinlemeler gibi. Tabi ki bu gizli arzumuzu yerine getirirken düşünmemiz gereken en önemli husus ise gizliliktir yani önemli olan yakalanmamak.

Devamını Oku...


Türkiyede casus gizli kamera sektöründe aradığınız yüzlerce gizli kamera modellerini ve gizli kameraları bulacağınız yerdesiniz. Gizli kamera fiyatları özellikleri hakkında müşteri temsilcilerimiz ile irtibat kurabilir, iletişim bigilerimizden bize ulaşabilirsiniz

Gizli Kamera Modelleri

İletişim
  • Adres : Fevziçakmak mahallesi Yıldırımbeyazıt Caddesi Millet Sokak NO:5 Bahçelievler/Yenibosna/İstanbul
  • Telefon : +90 212 511 03 31 Not: Ofisimizden Satın Almak İçin Lütfen Ravdevu Alınız Randevusuz Satışımız Yoktur.
  • Hafta içi : 9:00 - 18:00
    Cumartesi : 10:00 - 16:00
© 2015. «Gizli-kamera.org». Tüm Hakları Saklıdır..
Sosyal Medya: